Klubélet nálunk

A fotókör számunkra azt jeleni, hogy…

…tartozunk valahová. Minden héten várjuk a találkozást és azt, aki csak nagyon ritkán tud eljönni, talán még nagyobb örömmel üdvözöljük.

…lemondunk minden más programot hétfő esténként. Az ismerőseink megtanulják, hogy hétfőnként ne hívjanak minket moziba, a gyerekeink tanárai, hogy a szülői értekezletről hamarabb ellógunk.

…jó a társaság. Mindenki különböző, más-más háttérrel és életfilozófiával, az életkorunkban akár két-három generációnyi a különbség, de a fotózás mindannyiunkban közös.

…tanulunk egymástól. Szakmai fogásokat, technikai információkat, de ami még ennél is fontosabb; bölcsességet, élettapasztalatot, a miénktől eltérő szemléletet.

…kirándulásokon veszünk részt. Ilyenkor mindent meg akarunk nézni (és mindent egyszerre), majd összevitatkozunk, hogy kié a jobb ötlet. De amikor hazaérünk, nagyon örülünk, hogy ott voltunk.

…közös munkát végzünk. Ha arra van szükség, nem sajnáljuk az ifiházban töltött szabadnapot, vagy a késő estébe nyúló szervezési feladatokra szánt időt.

…van egy stabil társaság az életünkben. Tudjuk, ki lesz az, akivel hétfő este jó lesz beszélgetni és ki az, aki majd megnevettet a humorával.

Králik Emese