„SZÉK” 2015.

A december 22-i évzáró foglalkozás fotóköri szavazás végeredménye itt olvasható. Akik ott voltak azok természetesen tisztában vannak a végkifejlettel, de akik nem voltak ott, azok itt tudják meg. A szoros szavazás után a SZÉK témakör győzött 8 szavazattal, utána  5 szavazatot kapott a KERET, 3-at a TÖRÉS és 0-át az AMORF. A többség akarata szerint tehát a SZÉK téma köré építjük fel a kiállítási anyagunkat 2015-ben.
Ezen az estén az is felvetődött lehetőségnek, hogy b tervként bent hagyunk még egy témakört. Mivel a KERET került ki második győztesként a pontszámok alapján, ezért ez a témakör kapott még egy esélyt.

Tehát két címünk van, amire készíthetünk fotókat, alkotásokat, a SZÉK és a KERET.

Van egy rövid határidő, márciusra legalább 15-20 fotónak készülnie kellene, hogy egy előzetes kiállítási anyagot össze tudjunk állítani.

Kérünk minden Szentesi Fotókör tagot, hogy ezekben a témakörökben készült képeiket küldjék el Bakó Ildikónak, utána majd felkerülnek ide, hogy mindenki lássa. Így lehet ötleteket meríteni új képek készítéséhez. A cél, hogy minél átgondoltabb és művészi igénnyel is rendelkező alkotások jöjjenek össze. Na és az is fontos, hogy lehetőleg mindenkinek legyen ebben a témakörben is képe.

Fotók a „szék” témakörben.